Zuurkool met worst

Meer lezen →
Het was een bewogen week in Fermo. Wij zaten er in een huisje, niet eens zo ver van het epicentrum van de aardbeving die Amatrice op 24 augustus in een spookstadje veranderde.
De cursus "Conserveer met Meneer in Italië" bij Indacofoods ging desondanks onverminderd door. Op het landgoed en in de directe omgeving was er gelukkig geen schade.

Wateetons heeft voor de cursus Conserveer met Meneer in Italië een programma in elkaar gezet dat alle fermentatietechnieken in 5 dagen behandelde. Hij legde de theorie duidelijk en gestructureerd uit en daarna ging je met die kennis aan de slag.
Lees verder →
Geplaatst door : Antoinette Coops
2 Reacties

Zo'n zomer vol ontmoetingen

Meer lezen →
Ik ben dol op de sociale media!
Tuurlijk, er zijn mensen die op  maandag zeuren dat het maandag is, er worden metershoge schandpalen in vruchtbare grond geslagen, groepjes gevormd en ontbonden en er zijn dodo's die iedere avond een fijne nachtrust toewensen. Maar daar kun je overheen lezen.
Er zijn uren, dagen, weken dat ik niks wil weten van Facebook, ik horendol ben van Twitter en verblind word door Instagram. Maar toch ben ik er weg van!
De sociale media hebben me namelijk al zoveel moois gebracht.
Lees verder →
Geplaatst door : Antoinette Coops
4 Reacties

Verrot lekker, Christian Weij

Meer lezen →
Huizen ruilen heeft veel voordelen. Je hoeft niet in het keurslijf van een hotelritme en je blijft verre van bungalowparktoestanden. Onze kinderen krijgen een realistische kijk op het dagelijks leven in Nederland. En in elk gewoon huis liggen wel een paar bijzonder leuke boeken! 
Dit jaar werd ik bijvoorbeeld heel aangenaam verrast met Verrot lekker van Christian Weij.
Lees verder →
Geplaatst door : Antoinette Coops
0 Reacties