speltpasta met romige paddenstoelensaus

Meer lezen →
Van hypes en trends krijg ik op den duur jeuk.
Glutenvrij eten heb ik best wel eens op de hak genomen (nooit zo ijzersterk als in dit hilarische filmpje). Maar, eerlijk is eerlijk, de hype bracht ook verandering in Casa Italiaans koken met Antoinette.
"Uit balorigheid aan de cupcakes dan maar?"  Nee, dat was het niet.
Lees verder →
Geplaatst door : Antoinette Coops
2 Reacties

Arabische pitabroodjes zelf maken

Meer lezen →
Een tijdje geleden stuurde Jacobien mij het laatste boek van Nadia Zerouali en Merijn Tol toe: Viva Arabia!
Het boek is een verzameling van ruim 160 recepten die eerder verschenen in het weekblad Viva.
De recepten zijn verdeeld over 12 hoofdstukken. Geen varkensvlees maar geitenspiesjes, veel groente en peulvruchten, za'atar, oranjebloesemwater en lekkere dips: Arabia!

Bekende Midden-Oosterse / mediterrane recepten worden in vereenvoudigde vorm gepresenteerd of recepten krijgen een tintje in die stijl. Neem nou Very British Eton Mess maar dan met Turkse yoghurt en oranjebloesemwater.
Lees verder →
Geplaatst door : Antoinette Coops
3 Reacties

Vegatopia, het kookboek

Meer lezen →
Naar aanleiding van het twintigjarig bestaan van de website Vegatopia.com verscheen onlangs Vegatopia, het kookboek.
Het boek is een verzameling van ongeveer 70 no nonsense recepten, waaruit je dagelijks inspiratie kunt halen voor een maaltijd zonder vlees of vis.
Het kookboek is superfoods-vrij, gegarandeerd glutenvol en licht geraffineerd gesuikerd.
Lees verder →
Geplaatst door : Antoinette Coops
0 Reacties