stoofpot van koeienwang met knolselderij en wijn

Meer lezen →

recept koeienwang met knolselderij en wijn

Ruim een jaar geleden alweer plaatsten we een nieuwe keuken. Een hoog aanrecht houdt rekening met mijn lengte en een 45 cm langer werkblad houdt rekening met ons menu. Vele lampjes maken licht werk. Praktisch en gezellig is het geworden!
Maar het fijnste is misschien wel dat deze keuken veel meer pit heeft dan de oude.
Vijf pitten in plaats van vier, waarvan er één gloeiend hard branden kan. En, nou komt het, de pitten kunnen kleiner dan klein branden. Want een pit bestaat uit twee ringen: een kleine binnenste ring en een grotere ring aan de buitenkant.
Wil je zachter dan zacht verhitten, dan gebruik je alleen de kleine binnenste ring.
Bouillonnetjes trekken zonder dat ze oververhit raken, ongestoord stoven, zonder dat de boel aankoekt of de zoveelste vlamverdeler het leven laat.
Lees verder →
Geplaatst door : Antoinette Coops
9 Reacties