Italiaans koken met Antoinette in delicious. het Italiënummer

Heerlijk nieuws! Italiaans koken met Antoinette staat in delicious. van juni. En daar ben ik zo blij mee. Voor het eerst sta ik in een mooi blad mét een recept!
En het is wat hoor, om jouw recept gefotografeerd te zien door iemand die ervoor doorgeleerd heeft... Dat is voor mij (en voor jou!) nieuw!

Voor het Italiënummer stelden vijf foodbloggers een menu samen. Dorien van Jonge sla presenteert een zomerse minestrone, Saskia van Ciao Tutti serveert risotto al Barolo, Alle Dagen Honger maakt een boerenovenschotel en Tal Maes en Petra de Hamer van Kitchen Table Food bakken Sint Jakobsschelpen in de oven en eten er een bijzondere salade bij.

En dan mag ik een klapstuk verzorgen; de sbrisolona. Delicious. adviseert: "Maak vooral ook de snelle amandel-polentataart. Besprenkel 'm met grappa en geef er een espresso bij, dan proef je geluk!" En "Deze geweldige taart werd onmiddellijk de redactiefavoriet van deze maand!"
Deliziosa dus! Het is maar dat u het weet! Heel Nederland aan de sbrisolona!


Verder vind je in delicious. een mooie reportage over een pastafabriek in Gragnano en Janneke Philippi geeft haar kijk op een zomers Italiaans weekmenu. Alle dagen feest! Mooi ook de recepten met typisch Italiaanse kazen van Yolanda van de Jagt, met wijntip van Ellen Dekkers. En de uitsmijter van de maand is een mooi interview met Marleen van Es van Eten uit de Volkstuin

Na het lezen van het Italiënummer wil je denk ik nog maar één ding... Meteen aan de slag in de keuken!

Het recept van de sbrisolona vind je hier.

Muziek terwijl u werkt:
Jazz Spastiks – Delicious

1 opmerking:

  1. Wat leuk, ik heb de Delicious nog niet, maar ik wil hem nog wel gaan halen :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.