Italiaans koken met Antoinette terug op Facebook

Geblokkeerd. Punt uit. Dat is wat Facebook bepaalt en daar moet ik het maar mee doen.
Het persoonlijke account 'Italiaans koken met Antoinette' is eenzijdig opgezegd. Door Mark Zuckerberg en de zijnen. Niet door mij.
Lieve vrienden en volgers, ik heb u niet opgezegd. Laat staan 'ontvriend'!

Via het persoonlijke account 'Italiaans koken met Antoinette' en de pagina 'Italiaans koken met Antoinette' bouwde ik op Facebook in de loop der tijd meer dan 1000 volgers op. Jammer dat ik al die mensen niet even kon waarschuwen!
Impossible! Facebook doet niet aan half werk.


Waarom geblokkeerd? Omdat je op Facebook alleen onder je werkelijke naam een persoonlijk account mag openen. En 'Italiaans koken met Antoinette' werd gezien als een valse naam. Als gevolg van de blokkade kan ik de pagina Italiaans koken met Antoinette nu niet meer beheren, omdat deze gekoppeld was aan het account Italiaans koken met Antoinette. Volgt u het nog?!

Of beter gezegd, volgt u mij nog?
Dat kan ook via de RSS-feed Bloglovin', de algemene RSS-feed op mijn blog, via Twitter of Google+. En, o ja sinds kort óók weer via Facebook. Daar sta ik via een nieuw account op onder de naam Antoinette Coops. Want dat is mijn echte naam. Aangenaam!

En ondertussen gaat het delen van recepten op deze blog onverminderd door! Met of zonder sociale media. Het is maar dat u het weet!

Muziek terwijl u mij volgt:
The Shangri-Las – You Cheated, You Lied

8 opmerkingen:

 1. Jee Antoinette, ze hadden je allicht even kunnen waarschuwen.
  Hoop dat je alle volgers weer terug krijgt....
  Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gedoe. Fijn dat je weer terug bent!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nogal :-). Ja, vind ik ook!

   Verwijderen
  2. Fijn dat je er weer bent (onder een andere naam dan)!! Maar ik vind het heel leuk om je te volgen en je lekkere recepten te lezen en te maken. Ook je muziekkeuze vind ik altijd super!
   Hartelijke groet,
   Petra Wiggers

   Verwijderen
  3. Daar doe ik het voor! :-)

   Verwijderen
 3. Hoe stom is dat nu ! Vriendschapsverzoek is al onderweg voor je nieuwe pagina en ik ga je ook volgen via Google+. Kwestie van zeker te zijn dat ik niets mis, want dat blijkt via Facebook ook niet altijd het geval te zijn. Grtjs, Peggy

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.