Italiaans koken met Antoinette is jarig en trakteert! #spon #winactie

Wie jarig is trakteert. En dat komt mooi uit, want ik ben vandaag jarig!
In samenwerking met Saskia Balmaekers van Ciao Tutti http://ciaotutti.nl/  organiseer ik een winactie.
Ciao Tutti is een lekker leesbaar weblog over Italië en Italiaanse zaken. En maandelijks verschijnt de Ciao Tutti Special waarin een Italiaans onderwerp breed wordt uitgelicht.
Onder de lezers van Italiaans koken met Antoinette verloot ik vier jaarabonnementen op de digitale Specials van Ciao Tutti, ter waarde van EUR 35,- per abonnement.

Ciao Tutti is ook bijna jarig. Op 1 februari bestaat Ciao Tutti precies vier jaar! Op die dag komt daarom de feestelijke Ciao Tutti Special 'Italië op tafel' uit.
In deze uitgave staat een verzameling van de lekkerste Italiaanse recepten, van aardappelgnocchi tot zabaglione.En natuurlijk staat er ook een feestelijke bijdrage in van Italiaans koken met Antoinette!

Dus ik zeg like, share en deel dit bericht tot je een ons weegt, want het wordt weer een heerlijke Special! Om nog maar te zwijgen over die andere elf stuks.


Wat moet je doen om kans te maken op twaalf Ciao Tutti Specials?
Vertel me in een reactie onder dit bericht wat jouw favoriete Italiaanse recept is.
Like Italiaans koken met Antoinette op Twitter en/of Facebook en/of Bloglovin'.
Deel dit bericht zo vaak je maar wil op Twitter en/of Facebook.

Je kunt reageren tot en met 28 januari. Op 1 februari maak ik bekend wie de vier winnaars zijn! Het abonnement gaat per die datum in.

En mocht je nou niet tot de gelukkigen horen, dan vind je op de site Ciao Tutti alle informatie die je nodig hebt om een abonnement af te sluiten of een Special los te kopen.

Buona fortuna!

19 opmerkingen:

 1. Mijn grote favoriet is (oa oa oa oa oa :-) ) De amandelcake met limoncello van Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem1/22/2014

  Hartelijk gefeliciteerd!!! Op een mooie, smakelijke dag :)

  Oei, dat is een moeilijke vraag, mijn favo Italiaans recept. Eerlijk gezegd wisselt dat ook (sneller dan het seizoen). Je kent mijn voorliefde voor risotti, een simpele pasta, braciole... Maar het eerste waar ik aan dacht, was caponata! Ben even helemaal into Sicilië, dankzij Giuliano Bugialli

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ja zeg, ik wilde eigenlijk hetzelfde recept opgeven, de amandelcake met limoncello! Ik ben gek op limoncello en op amandelen. Verder houd ik erg van simpele pasta- en risottogerechten. Maar ik houd ook erg van vijgenjam, dan is dit hierbij mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Auguri! Mijn favoriet: Pizzoccheri della Valtellina! http://www.italiaanskokenmetantoinette.nl/2013/12/pizzoccheri-della-valtellina-of-het_30.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn favoriet: Scaloppine al limone: heb ik de eerste vakantie in Italie wel vier keer besteld!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Senza dubbio: Parmigiana di melanzane van mijn schoonmoeder!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Risotto! En dan het liefst met groenten van het seizoen dus dat kan alle kanten opgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Buon compleanno Antoinette! Met de wens dat we nog lang van je blog mogen genieten. Ik leerde Italiaans koken van Enzo, een chef uit Santa Domenica VV en in hart en nieren een ambassadeur van la cucina povera. Twee weken onder zijn hoede leverde een keur van recepten maar één recept blijft veruit mijn favoriet: Alici Ammolicate. Het is een soort lasagne van ansjovissen. Voor zover niet bekend, wil ik het recept met plezier delen.
  Ciao, Wilbert

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je mooie blog. Mijn favo-recept blijft toch lasagne, daar mag je me 's nachts wakker voor maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Antoinet1/24/2014

  Gefeliciteerd.
  Een van mijn favorieten is Linguine Genovese. Linguine met aardappels in lucifertjes gesneden, sperziebonen, zelfgemaakte pesto natuurlijk en wat vers geraspte Parmezaanse kaas. O zo eenvoudig en o zo lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn favoriet is Ribollita. Zo lekker, echt comfort-food. Mét zelfgebakken brood uiteraard!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. mijn favoriete Italiaanse gerecht: pasta met pesto, Parmezaanse kaas, pijnboompiten en rucola. Smullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mijn favoriete Italiaanse recept is ossobuco, zo ontzettend lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn favo recept is zelfgedraaide pasta pesto.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. voditska1/27/2014

  voor mij de heerlijke bolognesesaus RAGU mmmmmmmmmmmmm

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mijn lievelingsrecept....pfoei...dat zijn er veel, maar ik ga toch voor de amandeltaart met limoncello! Zalig vind ik dat....als dessert, maar ook bij een een lekkere kop koffie of thee natuurlijk! En dan espresso....of toch misschien wel...ja, cappuchino! Heeeeeeerlijk. Niet te overtreffen! Dat is zooooooo verschrikkelijk lekker jôh.....moet je ook eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Enneh.....natuurlijk GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG! En nog heeeeel veel jaren vol liefde, gezondheid en voorspoed toegewenst! Van harte! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. En paddenstoelen risotto....hmmmmm,....zalig! Op z'n Engels.....to die for! Nou bijna dan. Maar het is heerlijk. Echt waar!. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.