pompoen met tijm uit de oven

Eindelijk! Ik ben genoemd en benaderd! Hulde en eer van Unilever. Dat ik dat nog mag meemaken!!
Hoe en wat? Dat wil ik wel op een leuke manier aan mijn lezers melden!

Beste Antoinette,
Mijn naam is Annelies V. van het K....-team in België.
Wij hebben je blog gedurende een jaar gevolgd en met veel plezier gelezen.Vooral je post over "Ossibuchi alla milanese" vonden we erg goed en lekker smaken.Het is dan ook met veel plezier dat we jouw blog hebben geselecteerd in de categorie “Heerlijk Italiaans” voor onze K.... Top Inspiration Blogger Awards. Je blog en link zal vermeld worden op onze website www.k....be. De extra bezoekers die je hierdoor zal krijgen heb je zeker verdiend!Om dit op een leuke manier aan je lezers te melden, hebben we een unieke badge gemaakt voor de genomineerden. Als je dit op je website wil plaatsen dan kopieer/plak je best volgend stukje code. (...................)
Als je de nominatie niet aanvaardt en de badge niet op je website wil plaatsen, dan horen we het graag van jou voor woensdag 18/12. Dan maken we namelijk de winnaars bekend.Nog eens proficiat met je fijne blog en we kijken alvast uit naar je antwoord,
 Met vriendelijke groeten,
Annelies
Marketing K....
Vragen om gratis reclame. Zou Unilever door haar reclamebudget voor 2013 heen zijn, zo aan het einde van het jaar? Of simpelweg niet meer weten waar ze de omzetgroei zoeken moet?

Jullie krijgen van mij geen logo van het K-merk op deze reclamevrije blog.
Wel een heerlijk makkelijk bijgerecht waar je U tegen zegt!

recept pompoen met tijm uit de oven 

500 - 600 g ongeschilde pompoen (Delica of een flespompoen).
een paar takjes verse tijm
olijfolie
peper
zout

Verwarm de heteluchtoven voor op 175 graden.
Was de schil van de pompoen.
Snij de pompoen in dunne schijven, schillen hoeft niet.
Verwijder de pitten.
Wrijf de ovenschaal in met wat olie, plaats er de pompoenschijven in en breng op smaak met tijm, peper en zout.
Druppel er nog wat olie over.
Laat de pompoen 20 - 30 minuten garen (afhankelijk van de dikte van de pompoenschijven en de oven) tot de schijven zacht zijn.

Knappe marketingjongen die dit recept toch nog weet om te bouwen tot een pakje. Of een zakje!

Muziek terwijl u werkt:
Dido – Thank You

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen